Julius har, trods sin unge alder, drevet virksomhed i 1½ år med sine egne stadionboder i Valby Idrætspark, på Hvidovre og Brøndby Stadion. Alle med stor succes.
Julius har dog altid haft ambitioner om mere. Han vil stå stærkere både på stadiondage, men også når der ikke bliver spillet kampe.
Derfor har drømmen været at lave sine egne unikke produkter i samarbejde med klubberne, så når man besøger stadion, bliver man tilbudt et unikt produkt, eller hvis man handler i det lokale supermarked, har man mulighed for at støtte klubben.
I sommeren 2023 da Julius var på besøg på Bornholms Ismejeri, spurgte Julius Jons, som er medejer af is-fabrikken, om han ikke kunne producere is for ham og hvad prisen skulle være.
Prisen var en del højere end normalt, men det samme var kvaliteten, og så er isen økologisk og lokalt produceret.
Julius gik med sin mavefornemmelse og tror på, at isen også vil appellere mere til de voksne og ikke kun til børn og unge, som hans koncept egentlig er bygget op omkring.
Julius var på bar bund, da det kom til design arbejdet, men her trådte Vibeke til, som er den anden ejer af Ismejeriet. Vibeke tilbød den unge iværksætter, at stå for alt arbejdet for at støtte ham.
Julius startede processen med, at lade fansene bestemme navnet på den nye is, og valget faldt på EN ÆGTE KØBENHAVNER.
Det er et udtryk, som definerer hele klubben og går igen i mange af deres slagsange.
Herefter blev der produceret 3 designforslag, som Julius igen lod fansene stemme om.
Indholdet er en 90 grams økologisk vanilje is som er overtrukket med den fineste mørke Callebaut chokolade.
Julius har passioneret søgt på internettet, for at undersøge om andre klubber har lavet en klub-is. Denne søgning har været uden held, så som Julius siger; “Måske er det verdens første klub-is”.
10. februar hentede Julius de første prøver af den nye is og siden er han blevet bestormet med positive henvendelser fra forskellige folk. Flere der gerne vil forudbestille, andre der gerne vil forhandle isen samt klubber der vil lave et lignende samarbejde. Derudover modtager Julius også en masse ros for ideen.
Nu er Julius største udforing, om han har nok is til sæsonstarten den 9. marts i Valby Idrætspark.
Næste projekt for Julius, er at få lavet is til de øvrige klubber og måske endda det Danske Landshold.
Læs mere om isen her
En Ægte Københavner hedder den økologiske vaniljeis med chokoladeovertræk. Foto: Privat