Har du svært ved at hjælpe dine børn med lektierne, eller ender lektiestunderne altid i skænderier på grund af frustrationer? Så bør du måske overveje at hente hjælp udefra. Netop her er GoTutor ideel til dig, da du herigennem kan få tutor der kan hjælpe dit barn med alle lektier, hvad enten det er på et folkeskole- eller gymnasieniveau. Så slipper I for både frustrerede forældre og børn, og I kan i stedet fokusere på at hygge jer som familie.
Hvad er en tutor?
De certificerede tutorer, som du kan komme i kontakt med via GoTutor, er alle studerende på højere videregående uddannelser, som udover at have styr på sit fag, også brænder for at hjælpe børn og unge mennesker. Disse studerende har meget erfaring indenfor lektiehjælp og tutorarbejde, og med henblik på dette sørger de for at tilpasse lektiehjælpen til dit barn og dennes niveau, så I på bedst mulig vis opnår en succesoplevelse for denne. Ligeledes kommer tutoren gerne i hjemmet når der skal hjælpes til med lektierne, så dit barn får den rette lektiehjælp i trygge rammer derhjemme. Inden samarbejdets start vil dit barn modtage en individuel behovsanalyse, så dit barn modtager den helt ideelle lektiehjælp til han eller hendes behov.
Hvordan kan en tutor hjælpe bedre end forældrene?
For nogle kan det være nervepirrende, at skulle bede om hjælp udefra, hvad angår lektiehjælp til sine børn. Men det er langt fra en skam, at benytte lektiehjælp til sit barn - på denne måde kan man undgå den frustration, som kan opbygge sig hos både forældre og barn, når lektierne kan være svære at forstå. Tutorerne hos GoTutor kan inddrage andre arbejdsteknikker end de sædvanlige, og gør brug af socialkonstruktivistiske tilgange til undervisningen, herunder nddrager de blandt andet vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen lidt sjovere. Endvidere arbejder de ud fra det udgangspunkt, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.
Pædagogik, leg og læring i ét
Ethvert undervisningsforløb hos GoTutor bliver stilladserede, hvilket indebærer et undervisningsforløb, som er skabt omkring et ‘skelet’ af retningslinjer, regler og kriterier, som kan give den enkelte elev et ansvar for sin egen læring indenfor de fastsatte rammer. Den stilladserede undervisningsforløb er fremadrettet og sigter mod at øge elevens selvstændighed. Dette gøres med en legende tilgang til læringen og udviklingen, da forskningen peger på, at 30% af børn og unge i den danske folkeskole synes, at undervisningen er kedelig, og at 15% er bagud i forhold til sproglige og matematiske kompetencer, inden de overhovedet begynder i skolen. Det er derfor vigtigt med en tilgang, som giver børn og unge lyst til at lære og at udvikle sig.