Tryghed og ikke mindst muligheden for et seniorjob i kommunen, hvis man bliver langtidsledig - betyder mere end kolde kontanter.
Sådan lyder meldingen fra FTF's a-kasse, der har 133.000 medlemmer blandt især offentligt ansatte.
Her har 22,5 procent af de 70.000 medlemmer, der indbetaler til efterlønsordningen, ind til videre meddelt, at de ønsker at forlade ordningen.
"Seniorjobordningen har været i top tre, når det gælder argumenter for at blive. Mange har ikke kendt til ordningen, og der er virkelig blevet spurgt til ordningen på de informationsmøder, hvor 6.000 medlemmer har deltaget," siger kommunikationschef Anders Tybjerg fra FTF-A til Newspaq.
Ordningen betyder, at langtidsledige seniorer, der indbetaler til efterlønsordningen, er sikret et kommunalt job til overenskomstmæssig løn, i en periode på fem år, før de kan gå på efterløn.
Kommunerne har i et brev til beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) bedt regeringen om at genoverveje eller helt droppe seniorjobordningen, da den bliver for dyr i fremtiden.
Beskæftigelsesministeren har i dag ikke haft tid til at kommentere sagen over for Newspaq.
Men arbejdsmarkedsordfører Leif Lahn Jensen (S) siger, at regeringen vil kigge på KL's henvendelse, men at det er for tidligt at sige, hvad der vil ske med ordningen.
Én million danskere kan i princippet droppe efterlønnen og trække indbetalingerne ud skattefrit, når kasserne åbnes fra og med i dag.