Mangler du den perfekte detalje til påskefrokosten, så får du her en opskrift, som oprindeligt kommer fra Hilda Heick.
Det er prins Henriks tidligere kok og Hilda og Keld Heicks svigersøn, Jesper Vollmer, som har løftet sløret for opskriften overfor mediet Newsner.
– Jeg er vild med Hildas sild. Udover at de smager fantastisk, så drømmer jeg tilbage på påskeborde, hvor hun har lavet dem til mig.
- Der er ikke noget som mad, der kan frembringe minder, siger Jesper Vollmer til Newsner.
Her er Hildas perfekte sild
Opskriften kan mætte seks personer, og du skal bruge nedenstående ingredienser:
1 stort glas marineret sild, en halv agurk, 1 lille rødløg, 1 bundt purløg, 3 spsk. Dijon sennep, 2 spsk. eddike, 3 spsk. sukker, 3 spsk. piskefløde, 3 spsk. olivenolie, 4 smilende æg.
Fremgangsmåde:
Start med dressingen, som består af sukker, fløde, eddike og olie. Det hele skal blandes sammen. Løg og agurk snittes i de størrelser, du selv foretrækker. Purløget finhakkes og blandes i med resten af ingredienserne.
Jesper Vollmer tilsætter desuden "en ordenligt omgang peber".
Opskriften kan også ses på Klub Vollmer.