...Og hvad skal børnene hedde.
Disse ord er noget, de færreste danskere er interesserede i at finde ud af på torsdag, når de royale bebser skal døbes.
Sådan svarer 53 procent af deltagerne i en undersøgelse foretaget af Wilke for Newspaq.
Her svarer hele 30 procent kun 'måske' på spørgsmålet, om de vil tune ind på DR eller TV2 klokken 15.30 på torsdag for at se den kongelige tvillingedåb.
Det vil sige, at mindre end hver femte dansker har svaret 'ja' til, at de skal overvære begivenheden i Holmens Kirke.
Men det har intet at gøre med, at danskerne synes, tvillingedåben er kedelig, mener B.T.s kendte hofekspert Bodil Cath.
"Jeg er helt sikker på, at folk stadig er interesserede i den kongelige familie," siger hun.
Både Bodil Cath og Jon Bloch Skipper, der er historiker med speciale i kongehuset, mener, at det er tidspunktet for dåben, der er problemet.
"Jeg tror, det handler om, at folk er på arbejde eller på vej hjem. Jeg tror ikke, det handler om kongehusets popularitet," siger Skipper.
Ni ud af ti svarer da også, at de vil blive på arbejde under begivenheden.
Bodil Cath regner med, at mange flere end hver femte vil følge med i dåben senere på dagen via sammendrag på tv eller opdatering på nettet.
"Jeg tvivler på, man bagefter kan lave en undersøgelse, hvor folk ikke ved, hvad tvillingerne er kommet til at hedde, eller hvad der er sket," griner den garvede hofreporter.
Typisk er det folk mellem 60 og 65 år, der er mest interesserede i dåben. Her skal 37 procent se den kongelige dåb.
Hos de yngre er der ringe tilslutning. Her kan tallet for de 18 til 29-årige kun snige sig lige op over de otte procent.
Og det kan nok ikke komme bag på nogen, at det er kvinderne, der er mest glade for se seancen i kirken. Næsten fire ud af ti kvinder vil tænde for tv'et, mens mindre end én ud af ti mænd vil gøre det samme.
Tvillingernes ældre søskende trak ellers høje seertal. Næsten 1,1 million fulgte med direkte, da lille prinsesse Isabella blev døbt i 2007. Og mere end 1,6 danskere hørte præsten sige, at Danmarks nye kronprins skulle hedde Christian i 2006.
Men de blev også døbt på henholdsvis en søndag og en lørdag.
Jon Bloch Skipper mener, at kongehuset bevidst har valgt at lægge denne dåb en torsdag eftermiddag for at holde arrangementet 'mere privat'.
Og det er faktisk en dårlig ide, mener han. Og lidt strengt over for de mange danskere, der er interesserede i de små kongelige.
"Jeg synes, kongelige begivenheder skal være en åben invitation til så mange danskere som muligt om at deltage, indleve sig og identificere sig. Kongehuset er ikke længere baseret på magt, men på folkelighed, derfor har de også selv en interesse i at åbne op," siger den royale ekspert.
Wilke har foretaget undersøgelsen for Newspaq, hvor 521 repræsentativt udvalgte danskere har deltaget.