Mandag fløj 35 ansatte fra den trestjernede danske Michelin-restaurant, Geranium til Barcelona.
Her vil de blive takket for den indsats, som har været med til at bære den tredje Michelin-stjerne til den højt profilerede restaurant på Østerbro i København.
Det skriver Børsen, som også kan fortælle, at det er chefkok og medejer Rasmus Kofoed, der sammen med sine kompagnoner Søren Ledet og Saxo Bank-milliardæren Lars Seier Christensen, har valgt at arrangere turen.
- Jeg synes ikke, at vi har fået fejret nok, at vi fik de tre Michelin-stjerner sidste år. Når man opnår sådan en stor ting i sit liv sammen med det ekstremt dygtige og dedikerede hold, skal det også fejres. Der er mange dage, som er hårde, så det er vigtigt at huske at fejre, når der sker noget godt, i stedet for alt for hurtigt at haste videre, siger chefkok Rasmus Kofoed til avisen.
Mesterværk og mesterligt mad
Alt er betalt på turen, som ifølge Børsen indeholder en tur til det ikoniske Gaudí-mesterværk La Sagrada Familia og middag på restauranten Tickets, som holder ekstraordinært åbent for holdet fra Geranium.
Restauranten køres af Albert Adrià. Han er bror til den legendariske køkkenchef fra den prisvindende restaurant El Bulli, Ferran Adrià.
- Han er meget, meget dygtig til desserter og detaljer omkring snacks. Det er sådan lidt et gakket sted, hvor man selvfølgelig får velsmagende mad, men med mange kreative retter. Du kan bl.a. få flydende oliven, som eksploderer i munden på dig, fortæller Rasmus Kofoed til Børsen.
Efter middagen bydes der op til dans med masser af cava og andre gode spanske vine. Derefter står den på bar og natklub.