Gamle sømænd med skonnerter på begge arme, kan roligt rulle ærmerne op.
De er ikke alene.
Danskerne er så stolte af deres job, at de i stigende grad får indgraveret fagtatoveringer på kroppen.
En rundringning til 20 tatovører i København og Jylland viser, at tatoveringerne specielt er populære i Jylland, hvor tendensen er blusset op igen.
"De dukker op med jævne mellemrum. Det kan være bagere, der skal have tatoveret kringler eller skovarbejdere, som vil have økser over kors," siger Oluf With fra Silkeborg Tatovering.
Stolte symboler
Andre populære symboler er skorstensfejere og brandfolk, der får lavet brandbiler på kroppen.
I Herning sidder Keld Jensen og tatoverer i Kelds Tattoo-biks.
"Der kommer rigtig mange, der gerne vil vise, hvad de laver. Specielt mange fra forsvaret får lavet små militærmænd," fortæller han.
Tatovørerne i Jylland har svært ved at svare på, hvor tit det sker. Nogle uger kan arbejdet nærmest kun bestå af håndværkstatoveringer, mens der andre uger slet ikke kommer nogen.
Anderledes i København
Den populære tendens ser ud til stå stærkest i provinsen, for de københavnske tatovører har ikke helt så travlt med at give danskerne et symbol på deres job.
Der tegner sig et billede af, at det i Jylland mest er håndværkere, som får lavet et symbol på deres arbejde - mens det i København mest er kreative faggrupper som for eksempel forfattere, grafikere og journalister, der får foreviget deres job i huden.
"Før i tiden lavede vi rigtig meget. Det kunne være passere og linealer. Men nu er der ikke så mange mere, og det er egentlig mærkeligt, for folk vil jo gerne have tatoveret noget individuelt," fortæller tatovørerne fra Art Tattoo i Nyhavn.
Billedet er det samme på Nørrebro.
"Der har altid været mange vinduespudsere, der gerne ville have tatoveret et symbol, men der bliver længere mellem den slags," fortæller Simon fra City Piercing.
En gammel svinger
Fagtatoveringerne har en historie, der rækker meget længere tilbage, end sømændenes skibe og barmfagre kvinder.
"I slutningen af 1800-tallet begyndte Tus-Hans at tatovere håndværkere i Nyhavn 17. Slagtere fik lavet tyrehoveder, og håndværkere deres værktøj. Det har altid været almindeligt," fortæller Jon Nordstrøm. Han er forlægger og forfatter til Dansk Tatovering.