Johnny Larsen er stadig meget træt. Men ikke for træt til at blive vred.
Tre dage efter efter sin kræftoperation ligger han stadig på Rigshospitalet, men følger med i politikernes svar på sin computer.
"Det er rystende svar. Politikerne siger, det her vil vi ikke røre ved, og så prøver de at tørre det af med, at det er så synd for Johnny. Men jeg er ikke en enkeltstående sag. Nogen er meget hårdere ramt. Det er sgu synd for 6.000 mennesker," siger Johnny Larsen.
Senest trækker Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance i land og siger til BT, at "når man er syg og indlagt på hospitalet skal sygedagpengeperioden helst ikke løbe ud". Et løfte, som Johnny får svært ved at få penge ud af.
Dumt at politikerne skyder skylden på kommuner
Johnny Larsen mener også, det er dumhed, at Venstre og Dansk Folkeparti prøver at skyde ansvaret over på Faxe Kommune for at afgøre sagen forkert.
For de har selv været med til at begrænse kommunernes skatteindtægter, og givet dem redskaberne til at kunne spare på de syge.
"Lorten ligger stadig på Christiansborg og ikke ude i kommunerne. De gør bare, hvad de kan for at holde på deres penge," siger Johnny Larsen.
Han affærdiger også Radikale og beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), der siger, de vil vente med at ændre varigheden af sygedagpenge til det er grundigt undersøgt, hvordan det sker uden, at flere kommer til at hænge fast i sygedagpengesystemet.
Hvem er på sygedagpenge for sjov?
"Hvad er det for noget palaver om at gøre folk en bjørnetjeneste ved at fastholde dem på sygedagpenge? Der er sgu da ikke nogen, der har lyst til at være syge. Hvordan kan man gøre nogen en bjørnetjeneste ved at hjælpe dem?," siger han.
Tre ud af fire socialrådgivere svarede i foråret i en spørgeskemaundersøgelse, at de gerne vil beholde loftet på sygedagpenge på 52 uger.
De mener, det motiverer til at vende tilbage til arbejdsmarkedet. Samtidig viste det sig, at mange syge stopper deres sygedagpengeforløb op til den 52. uge, hvor pengene slipper op
Syge melder sig raske for at slippe for hetz
"De undersøgelser giver jeg ikke noget for. Ja, det viser, at når folks sygedagpenge er ved at udløbe, så bliver de raske. Nej, de gør ej. De melder sig raske bare for at slippe for hetzen. Det har jeg også selv overvejet at gøre.
Johnny Larsen er ikke overrasket over de svar, han har fået fra politikerne, men han synes det er trist.
"Jeg har det utroligt dårligt med, at der ikke bliver gjort noget. Det eneste, vi skal regne ud, er om vi vil hjælpe vores syge eller ej. Sværere er det ikke," siger han.
I eftermiddag skal han hjem fra hospitalet.

- Johnny Larsen er 60 år. Han har arbejdet fuld tid, siden han var 14 år som alt fra arbejdsdreng til havnearbejder og blev senere uddannet journalist.
- I 2010 blev han fyret på grund af sygdom. Nu har han også fået kræft. Hans sygedagpenge stoppede, samme dag, som han begyndte i kræftbehandling.
- Johnny Larsen har været blogger på Avisen.dk siden marts. Se hans blog her