Tidligere handlede det om at finde en ægtefælle til enlig bonde. At holde længst ud for snurrende kameraer 24 timer i døgnet i flere måneder - og at overleve på en øde ø. Nu handler det bare om at få et job.
TV3 startede i går reality-serien Mission Job, der kommer til at løbe over seks forårsonsdage.
"At være arbejdsløs er en virkelighed, som rigtig mange danskere er i,"siger pressechef hos TV3, Søren Hedman.
I det første program stiftede seerne bekendtskab med Charlotte Nielsen, der kun har 50 kroner tilbage til månedens sidste ti dage. Nu skal hun have et job, efter hun i en sparerunde blev fyret.
"I programmerne forsøger vi at motivere seks arbejdsløse. Det skal en coach hjælpe dem med," siger Søren Hedman.
Hvordan det kommer til at gå, vil TV3 ikke afsløre. Men at TV-programmer i den bedste sendetid nu skal handle om arbejdsløse er en ny udvikling inden for TV, mener livsstilsekspert, Anne Glad.
"Vores verdensanskuelse har ændret sig markant de seneste år. Tidligere drømte vi om fantastiske hjem, men nu er der opstået en ny virkelighed," siger Anne Glad.
Hun uddyber, at vi gerne vil lære, når vi ser tv i dag. Det er Mission Job et eksempel på, ligesom Luksusfælden. Men den nye form for fjernsynskiggeri handler også om identifikation.
"Vi kan godt lide at tænke: Godt, det ikke er mig. Det er derfor, der for eksempel er flest karrierekvinder i 30'erne, der ser De unge mødre," siger Anne Glad.
Hun har også et bud på, om den nye serie vil kaste job af sig.
"Som tommelfingerregel er al opmærksomhed god opmærksomhed. Og de her mennesker viser jo noget initiativ," siger Anne Glad.