I hvert fald de musikalske og politiske i skikkelse af George Michael og Bill Clinton med flere. 2007 blev også gentagelsernes år.
Festugechefen fik skældud, skraldemændene strejkede, og politikerne skændtes, og sådan sørgede hverdagens små trakasserier for, at stjernestøvet ikke steg århusianerne helt til hovedet.
Nyhedsavisen ser tilbage på det udrindende år i billeder og ord
En by i udvikling
I 2007 blev der taget en række store beslutninger om, hvordan Århus skal vokse og forandres i de kommende år.
Der kom for alvor skred i arbejdet med de bynære havnearealer, og det blev blandt andet besluttet at opføre landets højeste bygning, det 142 meter høje Lighthouse, som et vartegn for den nye havnebydel. Byrådet blev desuden enige om at forvandle Gellerup og Toveshøj for én milliard kroner og at etablere en multihal på godsbanearealet.
Festuge i bevægelse?
Forandring fryder, siger man, men hvis det er Århus Festuge, du forsøger at forandre, så skal du ikke forvente nogle frydefulde udbrud. Festugechef Jens Folmer Jepsen nedlagde Univers og rykkede tyrolerne væk fra Klostertorv, og det faldt ikke i ubetinget god jord. Selvom temaet var ’I bevægelse’, skete der for lidt i Midtbyen, lød de kritiske røster. Festugen bød dog på mange interessante nyskabelser, som Den Røde Rute og det hyggelige ’Feria’-univers på Bispetorv.
Skrald i gaderne
Skraldeballade igen-igen. Efter længere tids rumlen over arbejdsforholdene hos renovationsselskabet HCS kørte skraldemændene i februar bilerne i garagen i knap tre uger. Det gik blandt andet ud over borgerne på Frederiksbjerg, som kunne se bjerget af affald på Frederiksbjerg Torv vokse dag for dag.

Stjernestunder
2007 blev året, da Århus for alvor ville lege med i kampen om de største stjerners gunst. I maj fik NRGi Arena testet, hvor megen karisma scenen egentlig kan bære, da to af verdens helt store politiske personligheder, Bill Clinton og Kofi Annan, holdt et intenst dobbeltforedrag foran en fyldt hal. Få dage inden havde George Michael fyldt NRGi Park to gange, og efter sommerferien samlede Police og Metallica titusindvis af mennesker foran scenen på Vestereng.

Vi elsker røg
Retten til at ryge kan man ikke pille ved uden at brænde fingrene. Det stod lysende klart, da restauratører og værtshusgæster i august gik på gaden i protest mod indførelsen af den nye rygelov.

Snestorm over Århus
I februar fejede en snestorm over Århus, og mens det gav problemer på vejene, vakte det glæde andre steder. Blandt andet i Skødstrup, hvor fire unge drenge baksede deres egen skihopbakke sammen og foldede sig ud på både ski og snowboard.

Nordgårdskolen dømt til lukning
Til stor fortvivlelse og undren for skolen selv dømte byrådet Nordgårdskolen til lukning fra næste sommer. Børnene fra den rene indvandrerskole skal i stedet spredes på skoler over det meste af byen.

Hjem til Superligaen
Efter en sæson i skyggen indløste AGF i forårets næstsidste spillerunde billet til Superligaen igen. På mål af Peter Graulund og Mike Tullberg vandt AGF i Kolding og kunne fejre, at modstanderne igen kom til at hedde FCK og FC Midtjylland i stedet for Fremad Amager og Thisted. Trods degraderingen til 1. division oplevede AGF en sensationel tilskueropbakning. Tilskuergennemsnittet til hjemmekampene i den næstbedste række steg i forhold til den foregående sæson i Superligaen.

De højeste skibe
I begyndelsen af juli lagde verdens største sejlskibe til i havnen i Århus. Med Tall Ship’ Races blev havnen indtaget af reserverede russiske sømænd og mexicanske matroser, der smilede om kap til de lyshårede piger. Arrangørerne havde spået 1.000.000 gæster, og selvom det tal ikke blev nået, så blev skibstræffet fire dages byfest i stor skala med øltelt-stemning og koncerter.

Bang
Beboerne i Lystruplund i Lystrup blev vækket med et brag af en anden verden, da et af husene på vejen blev sprængt i luften i starten af juli. En benzineksplosion forårsagede braget, men gerningsmanden er endnu ikke fundet.